През юни 2023 г. звездата от Еуфория Сидни Суийни, която трябва

...
През юни 2023 г. звездата от Еуфория Сидни Суийни, която трябва
Коментари Харесай

Защо Сидни Суийни никога не е опитвала кафе

През юни 2023 година звездата от " Еуфория "  Сидни Суийни, която би трябвало да взе участие в трети сезон на сериала, който неотдавна беше отсрочен, приказва по-задълбочено с People за питателните си привички и въздействието, което детството й има върху усетите й за храна и питиета в този момент.
 Сидни Суийни на Оскари 2024 - за какво облече рокля на Анджелина Джоли на афтърпартито на Vanity Fair
Сидни Суийни и Анджелина Джоли - като две капки вода

Как младата актриса се въодушеви от класиката

" Когато бях дребна, обичах Sprite, а родителите ми продължаваха да ми споделят, че не трябва да го пия и че би трябвало да пия вода. Веднъж ме провокираха, че не мога да пия единствено вода цяла седмица. "

Оказва се обаче, че Сидни Суийни несъмнено може да го направи,  което ѝ оказва помощ да построи един много здравословен табиет да обича и да пие едно съществено количество вода, някак естествено избягвайки доста други питиета.
 Снимка 658815

Суийни признава, че обича сладкото, заради което държи постоянно да е хидратирана. " Пристрастен съм към захарта. Обичам бонбони и обичам сладкиши. И заради това си споделих: " Добре, в случай че пия вода, това ще го балансира. Това ненапълно беше моето опрощение да хапвам десерти и бонбони. Сякаш реализирам здравословен баланс там. "

Актрисата продължава да разсъждава, че с времето е осъзнала, че пиенето на вода е толкоз потребно и толкоз ужасно за кожата: " Така че беше добре, че по-младото ми аз стартира да пие едно забележително количество вода. "
 Сидни Суийни не стопира с провокациите и на премиерата на “Непорочна
Сидни Суийни не стопира с провокациите

При това - в наличието на бабите си

Сидни Суийни също разкрива и каква е причината не единствено да не пие, само че и в никакъв случай да не е опитвала кафе. " Никога не съм опитвала кафе. Просто пия вода ", споделя 26-годишната звезда пред Wall Street Journal. Тя прибавя, че за закуска нейното желание е: " Купа с горски плодове. Може би гранола, бекон, кроасан, само че винаги гледам да има и горски плодове. "
 Снимка 658817

Темата за това дали пие кафе се появява, откакто WSJ питат Суини дали тя в действителност е в положение да действа с два часа сън на нощ. " Мога да дремя доста часове на нощ, само че съм известна с това, че мога да действам добре с доста малко сън за доста дълго време ", споделя тя.
 Сидни Суийни и изказванията, че е любимка за ролята на момиче на Джеймс Бонд
Тя ли ще е новото момиче на Бонд

Стискаме палци за...

СуиЙни също загатва, че кучето ѝ Танк е нейната тревога за пробуждане всяка заран. " Обикновено се разсънвам към 7:30 ч. Първо прегръщам кучето си Танк и се гушкаме ", изяснява още актрисата. " След това отивам да си измия лицето, да си измия зъбите и да се подготвя да стартира бързо деня. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР